Întrebări Frecvente

În baza la ce se stabilește prețul?

Prețul se stabilește în raport cu volumul solicitat (metri pătrat). Înainte de a începe lucrările un manager vine la fața locului și calculează individual costul fiecărei lucrări.

Dacă activăm în fiecare zi, când aplicați marcajul?

Pentru a aplica lucrările cel mai bine e să nu avem flux intens de oameni și automobile. În cazuri excepționale – optăm pentru metoda aplicațiilor zonale, eliberând o porțiune de teritoriu anumit și în acest mod, porțiune cu porțiune executăm lucrările. La fel, putem opta și pentru aplicarea marcajului noaptea, când cu siguranță nu vom avea impedimente.

În cât timp se usucă vopseaua aplicată?

Vopseaua se usucă într-un termen restrâns de 30 minute cu temperatura mediului de cel puțin 15 C, deoarece în imediată aplicare, vopseaua formează o peliculă protectoare puternică la uzură.

Cât timp se menține marcajul aplicat?

Valabilitatea marcajului rutier depinde de nivelul de exploatare a drumului, astfel pe un drum slab exploatat, în condiții metereologice favorabile – marcajul se poate menține chiar și 2 ani, însă pe drumuri puternic exploatate – lucrarea se menține o perioadă mai mare de 3 luni.

Cu ce vopsea aplicati marcajul?

Folosim vopselele de la Metalbac Farbe (România)

Lucrați după certificate de conformitate?

Producem și montăm indicatoare rutiere conform standardelor naționale, seria: SM SR 1848-7 și conform GOST R52290:2009. Proiectele de montare a indicatoarelor rutiere sunt în totalitate coordonate cu poliția rutieră locală.

Marcajul rutier se aplica pe orice suprafata?

Marcajul rutier pentru a-și îndeplini funcția preferă o pregătire a drumului, nu aplicăm marcaj pe drum rudimentar ci pe suprafețe din beton asfaltic, beton de ciment sau suprafețe pavate.